Alumnit

Kasvatustieteilijöiden alumniverkosto

Kasvatustieteilijöiden alumniverkosto on kaikkien kasvatustieteilijöiden verkosto, matalan kynnyksen kohtaamispaikka. Verkosto on avoin myös opiskelijoille eli tuleville alumneille, jotta opintojensa eri vaiheessa olevat kasvatustieteilijät voivat jo olla vuorovaikutuksessa keskenään.

Alumniverkoston tarkoituksena on tarjota paikka tavata kasvatustieteen alumneja ja verkostoitua sekä tehdä yleisen kasvatustieteen alaa ja kasvatustieteilijöitä enemmän tunnetuksi työelämässä. Verkostossa ja sen foorumeilla on mahdollisuus jakaa tietoa, kysyä tai keskustella helposti omaan alaan liittyvistä asioista. Tarkoitus olisi luoda verkosto, josta myös yliopistot ja ainejärjestöt hyötyisivät ja löytäisivät alumejaan helpommin, joten verkoston sivuilla kannattaa mainostaa kaikkia yleisen kasvatustieteen alumnitapahtumia.

Alumnitoimintaa koordinoi alumneista sekä Specian ja Aikuiskasvatuksen killan edustajista koostuva ohjausryhmä, joka järjestää alumneille tilaisuuksia sekä tiedottaa ajankohtaisista asioista. Kasvisverkosto toimii tällä hetkellä Facebookissa sekä LinkedIn:ssä. Käy siis klikkaamassa itsesi jäseneksi, niin alat saada tietoa tapahtumista sekä pääset mukaan erilaisiin keskusteluihin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s