Edunvalvonta ja yhdenvertaisuus

Edunvalvonta

Törmäsitkö ongelmiin opintojesi suorittamisen kanssa, tai kaipaako jonkin kurssin toteutus mielestäsi ehdottomasti parantamista? Mikäli huomaat epäkohtia opetuksessa tai arvioinnissa, ota rohkeasti yhteyttä Killan edunvalvontaan, niin tehdään yhdessä asiaan parannus! AKK valvoo yhdessä Peducan kanssa yleisen ja aikuiskasvatustieteen opintosuunnan opiskelijoiden etua ja pitää huolta siitä, että opiskelijoita kuullaan opintosuuntaa ja koko tiedekuntaa koskevassa päätöksenteossa.

Edunvalvontaan voi ottaa yhteyttä sähköpostitse. Viestejä käsitellään luottamuksellisesti ja niitä pääsevät lukemaan vain Killan omat edunvalvontavastaavat.

Edunvalvonnan sähköposti: akk.edunvalvonta@gmail.com

Aikuiskasvatuksen Killan edunvalvontavastaavina vuonna 2023 toimivat Mirja Koski, Elina Kala ja Liida Kuronen.

Yhdenvertaisuus Killassa

Mikäli olet kohdannut häirintää AKK:n tapahtumissa tai huomannut tasa-arvoon liittyviä epäkohtia toiminnassamme, voit rohkeasti ottaa yhteyttä yhdenvertaisuusvastaaviin. Yhdenvertaisuusvastaavat pitävät huolen siitä, että Killan toiminnassa kaikkia kohdellaan tasavertaisesti sekä puuttuvat mahdollisiin syrjintä- ja häirintätilanteisiin.

Yhdenvertaisuusvastaaviin voi ottaa yhteyttä sähköpostitse tai anonyymin yhteydenoton mahdollistavalla palautelomakkeella. Viestit käsitellään luottamuksellisesti ja niitä pääsevät lukemaan vain Killan yhdenvertaisuusvastaavat.

Yhdenvertaisuustiimin sähköposti: akk.yhdenvertaisuus@gmail.com
Anonyymi yhteydenottolomake

Aikuiskasvatuksen Killan yhdenvertaisuusvastaavina vuonna 2023 toimivat Elina Vilkuna ja Elina Kala.