Elo-lehti

Elo on Aikuiskasvatuksen Kilta ry:n verkossa julkaistava lehti. Elon jutut käsittelevät erilaisia aikuiskasvatuksen ja henkilöstökoulutuksen ilmiöitä, työelämää, kasvatustiedettä ja opiskelijoiden arkea. Lehti siirtyi nettiin vuoden 2014 alussa ja löytyy nykyään osoitteesta elolehti.wordpress.com. Elolla on myös oma twitter-tili.

Elossa ilmestyy useamman artikkelin teemanumero pari kertaa lukukaudessa. Lisäksi Elo julkaisee yksittäisiä juttuja mm. sivuaine-esittelyjen ja harjoittelukokemusten muodossa.

Elon teossa ovat toimituksen lisäksi mukana myös useat freelance-kirjoittajat. Jos olet halukas kirjoittamaan lehteen tai sinulla sattuu esimerkiksi olemaan idea uudeksi teemaksi, ota yhteyttä päätoimittajaan. Elo etsii myös kuvittajia, joten jos valokuvaaminen tai piirtäminen Eloon kiinnostavat, olet tervetullut mukaan lehdentekoon. Juttuja ja teemoja ideoidaan yhdessä Elostelu-tapaamisissa ja apua kirjoittamiseen saa aina! Palautetta, ideoita ja juttutoiveita voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen elolehti@gmail.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s