Fuksille

Onnittelut opiskelupaikasta ja lämpimästi tervetuloa yliopisto-opintojen pariin! Vallitsevasta poikkeuksellisesta ajasta huolimatta, sinulla on edessäsi varmasti unohtumattomat opiskeluvuodet ❤

Killassa vuoden 2021 puheenjohtajana toimii Lotta Romberg sekä varapuheenjohtajina viime vuodelta jatkaneet Ida Sahala ja Sanni Malander.

“Aikuiskasvatuksen Kilta ry on Helsingin yliopiston piirissä toimiva järjestö, jonka jäseniksi voivat liittyä kaikki aikuiskasvatuksesta, kasvatuksesta ja koulutuksesta kiinnostuneet. Jäsenenä saat alennusta esimerkiksi järjestämistämme juhlista ja elo-sähköpostilistalle liittyessä olet perillä jäsenistöllemme suunnatuista tapahtumista, tiedotteista kuten myös mahdollisista harjoittelu- ja työpaikoista.”

TOIMINTAMME TAVOITTEENA ON:

• opintojemme tieteenalan, aikuiskasvatustieteen, tunnetuksi tekeminen
• toimia linkkinä työelämätoimijoiden ja opiskelijoiden välillä
• näyttäytyä matalan kynnyksen järjestönä, jonka toimintaan ovat tervetulleita kaikki kasvatukseen ja koulutukseen liittyvistä teemoista kiinnostuneet

TARJOAMME JÄSENILLEMME:

• erilaisia työelämätapahtumia (ts. mahtavia verkostoitumismahdollisuuksia!)
• jäsenistömme hyvinvoinnin tukemiseen tähtääviä vapaa-ajan tapahtumia, kuten bileitä ja retkiä
• vertaistukea kasvatustieteilijän identiteetin muodostamiseen ja vahvistamiseen
• turvallisen ympäristön harjoittaa erinäisiä työelämässä tarvittavia taitoja
• mahdollisuuden päästä tuomaan opiskelijoiden ääntä kuuluviin

MUKAAN TOIMINTAAMME?

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan Kiltamme toimintaan! Kuukausittaiset hallituksen kokoukset ja vuosittaiset yhdistyksemme kokoukset ovat kaikille jäsenillemme avoimia, eikä niihin osallistuminen sido mihinkään.

Mikäli kiinnostut toiminnastamme enemmän, voit liittyä toimijaksemme missä vain vaiheessa vuotta tahansa! Toimijana voi lähteä mukaan matalalla kynnyksellä, sellaisella panoksella millä itse haluaa. Hallituksen jäseneksi on mahdollista hakeutua yhdistyksen syyskokouksessa. Hallituksen jäsenillä on päätäntävalta Killan kokouksissa ja keskustelua käydään sisäisessä viestintäkanavassamme Slackissä tiiviisti myös kokousten välillä.

Killastamme löytyy tiimejä ja pestejä joka lähtöön: Alumnit, Edunvalvonta, Elo -lehden toimitus, Fuksi- ja tutorvastaavat, Hyvinvointi, Kansainvälisyysvastaava ,Merkkivastaava, SKOL-vastaava, SPECIA-vastaava, Tapahtumat, Tilavastaava, Työelämä, Valmennus, Viestintä, Yhdenvertaisuus, Yhteistyö ja Ympäristö. Tiimin vastaavana pääset harjoittamaan mm. ryhmänohjaus- ja organisointitaitojasi. Tiimeissä toimimalla voit vapauttaa luovuutesi ja päästä toteuttamaan ideoitasi esimerkiksi tapahtumien järjestämisen tai somepostausten muodossa!

YHTEYSTIEDOT:

Meitä voi lähestyä esimerkiksi Instagramissa @aikuiskasvatuksenkilta, Facebookissa Aikuiskasvatuksen Kilta tai sähköpostitse aikuiskasvatuksenkilta@gmail.com. Myös me puheenjohtajat vastaamme mielellämme kysymyksiin niin Kiltamme toiminnasta kuin vaikkapa opinnoistamme.

Mitä mainiointa syksyä ja mukavia hetkiä yliopistoelämän parissa!

<3:llä puheenjohtaja Lotta Romberg & varapuheenjohtajat Ida Sahala ja Sanni Malander

%d bloggaajaa tykkää tästä: