Fuksille

Hei, ja onnea uudesta opiskelupaikasta, olet juuri raivannut tiesi mitä mahtavimpaan tiedekuntaan!

da879a5f-7d5b-494d-81cb-b10faad3ef9d

Minä olen AKK:n eli Aikuiskasvatuksen Killan puheenjohtaja Kiia (keskellä) ja kanssani AKK:ta teille esittelee tällä aukeamalla varapuheenjohtajat Ida (vas.) ja Sanni (oik.). Ida ja Sanni ovat loistaneet aiemmin myös tuutoroinnissa ja meitä saakin tulla nykäisemään hihasta ja kysymään apua lähes asiassa kuin asiassa!

3ce03e5b-da15-41f6-ad17-00578e5d6b52

Aikuiskasvatuksen Kilta ry on Helsingin yliopiston piirissä toimiva järjestö, jonka jäseniksi voivat liittyä kaikki aikuiskasvatuksesta, kasvatuksesta ja koulutuksesta kiinnostuneet. Jäsenenä saat alennusta esimerkiksi järjestämistämme juhlista ja elo-sähköpostilistalle liittyessä olet perillä jäsenistöllemme suunnatuista tapahtumista, tiedotteista kuten myös mahdollisista harjoittelu- ja työpaikoista.

1f529564-d696-4aa9-8aae-2376ea9926e7

AKK:n järjestämissä bileissä ihanat turkoosit haalarit pääsevät tositoimiin! Vuoden Ekat Bileet, Back 2 School-bileet ja Munabileet ovat poikkitieteellisiä tapahtumia, jotka kokoavat yhteen niin uudet kuin vanhatkin opiskelijat.

AKK:n toiminnan tavoitteena on aikuiskasvatustieteen tunnetuksi tekeminen, opiskelun ja työelämän välisen vuorovaikutuksen edistäminen sekä verkostoituminen kasvatuksen parissa toimivien kanssa. Jäsenistöömme kuuluu niin Helsingin kuin muidenkin yliopistojen opiskelijoita sekä työelämän toimijoita. Tarkoituksenamme on tarjota elämyksiä, kokemuksia ja vertaistukea. Erityisesti haluamme antaa mahdollisuuksia tutustua alan työmahdollisuuksiin sekä tukea oman paikan löytämiseen työkentällä kuten myös opintojen parissa. Järjestämme erilaisia työelämätapahtumia, kuten tutustumisretkiä eli ekskursioita yrityksiin ja virastoihin, joissa työskentelee kasvatustieteilijöitä. Lisäksi tarjoamme vapaa-ajan tapahtumia ja tuemme jäsenistömme hyvinvointia. Tänä syksynä olemme uuden haasteen edessä ja tapahtumien järjestämistä tullaan soveltamaan, mutta uskon, että törmäätte meihin kyllä varmasti!

Toimijanamme pääset harjoittelemaan erilaisia taitoja ja toteuttamaan ideoitasi tiimeissämme, kuten tapahtuma-, hyvinvointi-, viestintä- ja työelämätiimissä. Suosittu AKK-Valmennus on toimijoidemme itse luomaa kuten myös ELO-lehti, johon kaikilla on mahdollisuus kirjoittaa, videoida tai kuvittaa juttuja kasvatustieteisiin liittyvistä teemoista! (ELO-lehdestä löytyy tällä hetkellä mm. haastattelu entiseltä toimijaltamme ja opiskelijaltamme vaihdosta, suosittelemme tsekkaamaan!) Tiimeistämme ja toiminnastamme löydät lisää esittelyjä myös Instagram-sivultamme Aikuiskasvatuksen Kilta tai verkkosivulta aikuiskasvatuksenkilta.wordpress.com.

Liittymällä Aikuiskasvatuksen Killan jäseneksi ja osallistumalla toimintaamme mahdollistat opiskelijoiden äänen kuulumisen jatkossakin. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi mukaan AKK:n toimintaan!

Oikein hyvää syksyn alkua kaikille ja tervetuloa yliopistoon!

 

<3: puheenjohtaja Kiia Tyni sekä vpj:t Sanni Malander ja Ida Sahala