Fuksille

* Vuoden 2023 puheenjohtaja Meri Mannisen ja varapuheenjohtaja Rita Kolehmaisen tervehdys tulossa pian!*

Onnittelut opiskelupaikasta ja lämpimästi tervetuloa yliopisto-opintojen pariin!

Aikuiskasvatuksen Kilta toivottaa kaikki uudet opiskelijat tervetulleiksi yliopistoon. Järjestömme jäseneksi pääset liittymään Kide.app -sovelluksessa tästä linkistä.

Killassa vuoden 2022 puheenjohtajana toimii Charlotta Holma ja varapuheenjohtajana Iida Kallio.

“Aikuiskasvatuksen Kilta ry, eli tuttavallisemmin AKK tai Kilta, on Helsingin yliopiston piirissä toimiva järjestö, jonka jäseniksi voivat liittyä kaikki aikuiskasvatuksesta, kasvatuksesta ja koulutuksesta kiinnostuneet. Jäsenenä saat alennusta esimerkiksi järjestämistämme juhlista ja Elo-sähköpostilistalle liittyessä olet perillä jäsenistöllemme suunnatuista tapahtumista, tiedotteista sekä mahdollisista harjoittelu- ja työpaikoista.”

TOIMINTAMME TAVOITTEENA ON:

  • Opintojemme tieteenalan, aikuiskasvatustieteen, tunnetuksi tekeminen
  • Toimia linkkinä työelämätoimijoiden ja opiskelijoiden välillä
  • Näyttäytyä matalan kynnyksen järjestönä, jonka toimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikki kasvatukseen ja koulutukseen liittyvistä teemoista kiinnostuneet
  • Tänä vuonna yksi painopistealueistamme on palauttavat yhteisöllisyystoimet. Pyrimme siis järjestämään mahdollisimman paljon erilaisia tapahtumia nyt, kun se on koronapandemian jälkeen taas mahdollista.

TARJOAMME JÄSENILLEMME:

  • Erilaisia työelämätapahtumia (ts. mahtavia verkostoitumismahdollisuuksia!)
  • Jäsenistömme hyvinvoinnin tukemiseen tähtääviä vapaa-ajan tapahtumia, kuten bileitä ja retkiä
  • Vertaistukea kasvatustieteilijän identiteetin muodostamiseen ja vahvistamiseen
  • Turvallisen ympäristön harjoittaa erinäisiä työelämässä tarvittavia taitoja
  • Mahdollisuuden päästä tuomaan omaa ääntä kuuluviin edunvalvonnan kautta

MUKAAN TOIMINTAAMME?

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan Kiltamme toimintaan! Kuukausittaiset hallituksen kokoukset ja vuosittaiset yhdistyksen kokoukset ovat kaikille jäsenillemme avoimia, eikä niihin osallistuminen sido mihinkään.

Mikäli kiinnostuit jo tai kiinnostut toiminnastamme enemmän, voit liittyä toimijaksemme missä vain vaiheessa vuotta. Helpoiten se onnistuu hallituksen kokouksissa tai ottamalla yhteyttä meihin somekanavien kautta. Toimijana voit lähteä mukaan matalalla kynnyksellä, sellaisella panoksella millä itse haluat. Hallituksen jäseneksi on mahdollista hakeutua yhdistyksen syyskokouksessa. Hallituksen jäsenillä on päätäntävalta Killan kokouksissa ja keskustelua käydään sisäisessä viestintäkanavassamme Slackissä tiiviisti myös kokousten välillä.

Killasta löytyy tiimejä ja pestejä joka lähtöön: Condus-vastaava, Edunvalvontatiimi, Elo-lehden toimitustiimi, Fuksi- ja tutorvastaavat, Hyvinvointitiimi, Merkkivastaava, SKOL-vastaava, SPECIA-vastaava, Tapahtumatiimi, Tilavastaava, Työelämätiimi, Valmennustiimi, Viestintätiimi, Yhdenvertaisuus-vastaavat ja Ympäristö-vastaavat. Tiimin vastaavana pääset harjoittamaan mm. ryhmänohjaus- ja organisointitaitojasi. Tiimeissä toimimalla voit vapauttaa luovuutesi ja päästä toteuttamaan ideoitasi esimerkiksi tapahtumien järjestämisen tai somepostausten muodossa!

YHTEYSTIEDOT:

Meitä voi lähestyä esimerkiksi Instagramissa @aikuiskasvatuksenkilta, Facebookissa “Aikuiskasvatuksen Kilta” tai sähköpostitse . Myös me puheenjohtajat vastaamme mielellämme kysymyksiin niin AKK:n toiminnasta kuin vaikkapa omista opinnoistamme.

Superisti onnea vielä opiskelupaikasta ja nähdään syksyllä fuksitapahtumissa! 😊

<3:llä puheenjohtaja Charlotta Holma & varapuheenjohtaja Iida Kallio

%d bloggaajaa tykkää tästä: