Hallitus 2017

15193542_10154609373485390_1593655822136291988_n

Aikuiskasvatuksen Killan hallitus on 25 innokkaan opiskelijan ryhmä, joka järjestää monipuolisia tapahtumia jäsenistölleen. Hallitus kokoontuu joka kuukausi keskustelemaan toiminnastaan ja sen etenemisestä. Hallituskaudelle valitaan toimijat syyskokouksessa, mutta kaikki ovat tervetulleita toimintaan mukaan missä tahansa vaiheessa vuotta! Jos järjestötoiminta kiinnostaa, kysy rohkeasti lisää Facebookissa tai sähköpostilla!

Tiimit:

Tapahtumatiimi

Tapahtumatiimin Salla, Tanja, Hertta, Ursula, Ada ja Anna huolehtivat, että jäsenillä riittää tekemistä vuoden ympäri. #partyon #tapahtumatiimi

Tapahtumatiimi suunnittelee vuosittain upeita bileitä ja pienempiä kekkereitä. Tänä vuonna loihdimme muun muassa valtakunnalliset Supersitsit ja perinteiset Vuoden ekat bileet, Back to School -blieet ja eeppiset Munabileet.

Hyvinvointitiimi

Sade, Johanna ja Aino pitävät meistä kaikista huolta! #healthfirst #feelgood #hyvinvointitiimi

Hyvinvointitiimi pitää huolta hallituksen hyvinvoinnista ja järjestää kaikille avoimia hyvinvointitapahtumia kuten jooga-tunteja ja brunsseja.

Edunvalvontatiimi

Milla ja Noora valvovat meidän kaikkien etuja. #nobullshit

Edunvalvontatiimi edustaa opiskelijoita yliopiston hallinnon kokouksissa ja pitävät huolta siitä, ettei opiskelijoiden oikeuksia poljeta.

Fuksi- ja tuutorvastaavat

Vilma ja Nana pyrkivät jatkossakin kaikille suunnattuun Kiltaan – tutoreiden kanssa yhdessä toivotamme fuksit lämpimästi tervetulleeksi ❤ #bringonfuksisyksy2017 #readytorumble?

Fuksi- ja tuutorvastaavat ottavat fuksit avosylin vastaan ja tutustuttavat heidät yliopistokulttuurin tavoille. Nämä kaksi pitävät fuksit ajan tasalla AKK:n toiminnasta!

Viestintätiimi

Viestinnän Arttu ja Mina huolehtivat, että kaikki tietävät Killasta ja sen mahtavasta toiminnasta! #hype #AKK #kilta #viestintä

Viestintätiimi pitävät huolta Killan näkyvyydestä. Elo-lehteen kirjoitetaan opiskeluun liittyvistä ajankohtaisista aiheista.

Työelämätiimi:

Timanttisen työelämätiimin Alina, Noora, Aino, Sophie, Ada, Jenni, Jasmin, Inka, Mina, Maarit, Aino ja Johanna tuovat opiskelijat ja työelämän lähemmäksi toisiaan. #duunisafarit #kasvisafterit #ekskut #vaintyoelamaa

Työelämätiimi valmistelee tänä vuonna loistokkaan työelämätapahtuman Työelämä 2030, jossa kuullaan teknologian, monikulttuurisuuden ja tasa-arvon näkökulmia tulevaisuuden työelämään. Tapahtuma on osa Peducan kanssa yhteistyössä järjestettyä työelämä kuukautta.

Puheenjohtajisto:

Puheenjohtajiston Pinja, Alice, Jenni ja Sanni pitävät huolta, että AKK:n pyörät pyörivät. #jaksaajaksaa #goforthewin