Hallitus 2019

 

Aikuiskasvatuksen Killan vuoden 2019 hallitus on järjestäytynyt 12.01.2019. 

Aikuiskasvatuksen Killan Puheenjohtajana 2019 toimii Jasmin Seppälä.

Hallitus kokoontuu joka kuukausi keskustelemaan toiminnastaan ja sen etenemisestä. Hallituskaudelle valitaan toimijat syyskokouksessa, mutta kaikki ovat tervetulleita toimintaan mukaan missä tahansa vaiheessa vuotta! Jos järjestötoiminta kiinnostaa, kysy rohkeasti lisää Facebookissa tai sähköpostilla!

Järjestön toiminta noudattaa ympäristö- ja yhdenvertaisuussuunnitelmaa.

Ympäristösuunnitelma

Yhdenvertaisuussuunnitelma


 

VUODEN 2019 AIKUISKASVATUKSEN KILTA RY:N HALLITUS JA TIIMIT

 

PUHEENJOHTAJISTOThe Sisterhood of the Traveling Pants

IMG_2503
Jasmin Seppälä (puheenjohtaja), Sofia Sahin (taloudenhoitaja), Heini Laukkanen (sihteeri), Vilma Pöyry (varapuheenjohtaja)

 

Puheenjohtajiston neljällä ystävällä, Sofialla, Vilmalla, Heinillä ja Jasminilla on suunnitelma tehdä Killan tulevasta syyslukukaudesta maaginen muista kiireistä, tenteistä ja kandien palautuksista huolimatta. Onneksi tavoitteessa auttaa kiltalaisten tuki ja yhteisön fiilis!

Kun syksy alkaa, myös puheenjohtajiston arki alkaa. Ennen kouluvuoden aloitusta, he ideoivat ja hiovat suunnitelmat valmiiksi. Syksyn selviytysmissuunnitelmista tehdään kaikille sopivat, ja niitä päivitetään aina tarpeen vaatiessa. Aluksi uudet toimintatavat saattavat aiheuttaa hämminkiä, mutta pienet kommellukset kuuluvat uuteen alkuun. Onneksi lopulta kaikki kuitenkin kääntyy parhain päin! Tytöt uskovat, että killassa ja yhdessä tekemisessä on taikaa!

 

VIESTINTÄ / Social Network

Kiltakuvat-039Vilma Pöyry, Kiia Lehtimäki (vastaava), Siiri Kuittinen, Johanna Tuomola

 

Helsingin yliopistossa opiskelevien viestintänerojen Kiian, Vilman, Johannan ja Siirin yöllinen Habasessio kaataa yliopiston palvelimen. Killan Facebook- ja Instagram sivut niittävät mainetta vuoden 2019 ihmetulokkaina. Kun HYY ehdottaa sankareille someyhteistyötä räjähdysmäisesti seuraajia keränneelle Instagram tililleen, päättävät verkkovelhot loihtia jotain vieläkin vetävämpää.

Liity osaksi menestystarinaa Facebookissa, Instagramissa ja nettisivuilla!

Facebook: Aikuiskasvatuksen kilta ry

Instagram: aikuiskasvatuksenkilta

wordpress.aikuiskasvatuksenkilta.com

 

 

ELO-LEHTI / Spotlight

                                                                                                           Edit: Kasper NurmiELO TOIMITUSHenrietta Pihlaja, Minttu Lindblom, Kiia Lehtimäki, Kasper Nurmi (päätoimittaja), Johanna Tuomola, Salla Veijonaho, Pekka Koskinen

 

Journalismi ei ole kovin seksikäs elokuvan aihe. Jos toimittaja on sankari, tulee useimmalle mieleen päätoimittaja, joka paljastaa yhteiskunnan epäkohdat. Tässä tarinassa koko toimitus on osa sankaritarinaa!

Kaikki alkaa kun joukko innokkaita, analyyttisia, avarakatseisia ja lämminhenkisen inhimillisiä tekijöitä kokoontuu yhteen. Tarina sijoittuu vuoden 2019 Helsinkiin, jossa kasvatustieteellisen Elo-lehden journalistit lähtevät selvittämään, mitä Penkereellä oikein tapahtuu, mistä käytävillä kuiskitaan ja mikä opiskelijoita mietityttää. Lehden tutkivan journalismin tiimi, jota kutsutaan nimellä Toimitus, käärii hihat ja ryhtyy tutkimaan asiaa tarkemmin.

elolehti.wordpress.com

 

 

YHTEISTYÖVASTAAVAT / The Bachelor

Kiltakuvat-118

Sini Korja (ulkosuhdevastaava)

                             

30086894_583913671983627_7041340067062743040_nPetra Sotkasiira (yhteistyövastaava)

 

Kuka saa jatkaa kanssamme yhteistä matkaa? Kenestä tulee unelmien kumppani Killalle? Me päätämme kenelle ruusut annetaan. Jos haluat hakea mukaan taistelemaan paikastasi AKK:n sydämessä, ota yhteyttä (Linkedin, Facebook, Slack, Instagram, Telegram, We Chat, Sähköposti)

 

 

EDUNVALVONTA / Päiväni murmelina

Kiltakuvat-101Sanni Malander, Pekka Koskinen, Jukka Huuskanen, Heini Laukkanen, Milla Rautakorpi, Jasmin Seppälä

Edunvalvojat Sanni, Jasmin, Milla, Jukka, Heini ja Pekka elävät päiviään murmeleina. Päivästä toiseen samalta vaikuttavat tapahtumat saavat kuitenkin säröjä, kun he yhdessä muiden ainejärjestöjen opiskelijaedustajien kanssa pitävät huolta siitä, että samoihin opiskelun ongelmakohtiin ei tarvitse törmätä vuodesta toiseen.

 

 

TYÖELÄMÄ / The Pursuit of Happiness

Kiltakuvat-028Oskar Tommola, Kiia Lehtimäki, Siiri Kuittinen, Linnea Luukkainen (vastaava), Cristina Isoviita, Emmi Piirainen

Kiltakuvat-095

Anna Veijola (SKOL-vastaava)

Kiltakuvat-068

Jukka Huuhtanen (Specia-vastaava)

 91a79e57-cab5-41b8-9d0a-b50d27eca35b

  ef1a9b5d-1f37-48ad-ba96-7dc5ddbc5ec7

Oskari Andström, Salla Veijonaho (alumnivastaavat)

Tositapahtumiin perustuva spektaakkeli työelämätiimistä, joka rakentaa ennennäkemättömiä uramahdollisuuksia Yleisen- ja aikuiskasvatustieteen opiskelijoille. Yhdessä Specia-, SKOL- ja alumnivastaavien kanssa tiimi luo yllättävän sillan yritysten ja opiskelijoiden välille! Specian järjestöhaaste, Moomin language school ja duunisafarit tuovat rahaa, rahaa ja vielä enemmän rahaa. Killan osaaminen tunnistetaan, toimijat lisääntyvät ja tilat vaihtuvat suurempiin. Kasvikset päätyvät tehtäviin, joista eivät osanneet edes haaveilla!

 

 

HYVINVOINTI / Titanic

Kiltakuvat-062Sanni Malander, Kiia Tyni, Joel Rossi, Johanna Tuomola, Ida Sahala, Sofia Sahin, Jukka Huuhtanen

On vuosi 2019 ja uusi hyvinvointitiimi on kutsuttu killan risteilylle. Risteilyllä kokoustetaan, suunnitellaan taloutta ja tapahtumia, pidetään huolta järjestyksestä sekä kahlataan läpi järjestölain syövereitä. Pian tapahtuu jotain odottamatonta, laiva syöksyy kohti valtavaa jäävuorta! Kasvatustieteilijöiden hyvinvointi on vaakalaudalla.

Onneksi hyvinvointitiimi on paikalla! Kenenkään ei tarvitse vajota hyiseen veteen, vaan hyvinvointitiimin lautalle mahtuvat kaikki. Jokainen tulee kuulluksi, arvostetuksi ja  rentoutuneeksi, kun positiivinen aalto valtaa koko risteilyaluksen. Arvokas pelastustyö on aloitettu, ja sitä tullaan jatkamaan koko vuoden ajan jäävuoria silmällä pitäen. Yhteinen missiomme on, että ketään ei jätetä yksin! ❤

 

 

TAPAHTUMAT / The Avengers

Kiltakuvat-054Anna Delis, Helka Kurittu, Veronica Kinnunen, Petra Sotkasiira, Amanda Toivanen

Vuoden 2019 Helsinkiin sijoittuvassa elokuvassa Aikuiskasvatuksen Killan hauskanpito järkkyy kun opiskelijoilta ollaan aikeissa riistää tapahtumat! Ei enää sitsejä, ei munabileitä, ei kaupunkisuunnistusta. Eihän näin voi opiskella, jotain on tehtävä! Hyökkäyksen estämiseksi Kilta aktivoi viiden naisen timanttisen tiimin, jolla jokaisella on omat supervoimansa ja keinonsa pysäyttää täystuho.

Tapahtumatiimi päättää järjestää eeppisiä tapahtumia läpi vuoden ja varmistaa, että jokainen kiltalainen pääsee pitämään hauskaa opiskeluiden lomassa. Keväälle on jo jännittäviä suunnitelmia tiedossa,

Stay tuned!

 

 

VALMENNUS / Valmentaja

Kiltakuvat-089.jpg

Minttu Lindblom, Anna Veijola (vastaavat), Sanni Malander, Nea Poranen, Helka Kurittu, Oskari Andström, Johanna Tuomola, Ida Sahala, Oona Mannonen, Rosanna Fasta, Anna Delis, Jasmin Seppälä

Menestyksen nälkää, riskejä, uskonsotureita ja 0-budjetin liikeidea! Pitkä toimintaelokuva avaa katsojalle valmennuksen maailman, jossa rahalla ei ole valtaa, naiset, miehet ja muutkin sukupuolet ovat kauniita ja materiaalit pelkkää priimaa. 

Facebook: AKKvalmennus

Instagram: akkvalmennus

https://akkvalmennus.fi/

 

 

TUTORIT / Baywatch

WhatsApp Image 2019-02-22 at 13.42.57              Ida Sahala, Sinikka Saarelainen, Veronica Kinnunen

Kuumiin Pengermaisemiin sijoittuvassa tehtävässä työlleen omistautuneet fuksisyksyn pelastajat Sinikka, Ida ja Veeku muodostavat tiimin. Heitä ei pysäytä mikään, ja he ovat valmiita auttamaan tilanteessa kuin tilanteessa! Tiimin vahvuuksiin kuuluu nopea reagointi sekä rohkeus uusia haasteita kohtaan, hyvää fyysistä kuntoa unohtamatta. Kolmikko puhaltaa yhteen hiileen ja on valmiina pelastamaan niin fuksit kuin tutorit yllättävän tietoaallon kynsistä.

Fuksiwatch is ready!

 

YHDENVERTAISUUS / Yli aidan

Kiltakuvat-114    Jukka Huuhtanen, Heini Laukkanen

Yhdenvertaisuusvastaavina Heini ja Jukka kiipeävät yli eriarvoisuuden aidan, elokuvassa esiintyvän ruokajahdin sijasta, etsien epäkohtia yhdenvertaisuudessa. Aluksi on jännittävää lähteä uusille maille, mutta nopeasti parivaljakko löytää vaikka mitä herkkuja, jotka vaativat nappaamista.

 

YMPÄRISTÖVASTAAVA / Nalle Puh ystävää etsimässä

Tää jatkoonKasper Nurmi

Kesä kääntyy syksyyn, ja ratkaisut ympäristöasioihin näyttävät lähteneen omille teilleen. Muistoksi jää vain kryptinen jäähyväiskirje, joten Kasper päättää lähteä etsimään ratkaisuja. Myös muu kilta haluaa löytää ratkaisut ja ryhtyy niitä etsimään. Vaikka tie on tuntematon ja täynnä haasteita, kilta selviää vaikeuksista yhteispelillä. Vastoinkäymisistä huolimatta ratkaisut vihdoin löytyvät, ja koko kilta oppii yhteistyön merkityksen.

 

TILAVASTAAVA / Ihmemaa Oz

Kiltakuvat-069Siiri Kuittinen

There’s no place like Gustavus Rex

Sateenkaaren tuolta puolen löytyy ihmemaa, jossa voi törmätä monenlaisiin olentoihin. Jotta kaikkien olentojen yhteiselo sujuisi sopuisasti on hyvä noudattaa yhteisiä sääntöjä. Tilavastaava kouluttaa Killan toimijoita käyttämään Rexillä aivojaan, sydäntään ja rohkeuttaan. Kaksi kertaa vuodessa on kukistettava Lännen paha noita, Gustavus Rexin viikkosiivous. Siinä auttaa onneksi iloinen joukko kiltalaisia!

 

MERKKIVASTAAVA / Miekka kivessä

Kiltakuvat-068Jukka Huuhtanen

Erään koulun pihalla on haalariin isketty merkki. Tarinan mukaan siitä, joka saa merkin irti, on tuleva Penkereen kuningas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvat: @ Tuomas Puhakka, Kiia Lehtimäki