Jäseneksi

Aikuiskasvatuksen Killan jäseneksi voi liittyä kuka tahansa aikuiskasvatus- ja yleisestä kasvatustieteestä kiinnostunut, siis ehdottomasti myös muutkin kuin kyseisen oppiaineen opiskelijat.

Jäseneksi liittyminen tapahtuu maksamalla 7 euron suuruinen jäsenmaksu, joka oikeuttaa koko opiskeluajan (7v) jäsenyyteen, sekä lähettämällä liittymissähköposti osoitteeseen aikuiskasvatuksenkilta [at] gmail.com. Otsikoksi ”jäseneksi liittyminen” ja viestikenttään nimi, mahdollinen oppiaine ja aloittamisvuosi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti sekä päivämäärä, jolloin jäsenmaksu on maksettu.

Killan jäsenenä saat alennusta monien tapahtumien osallistumismaksuista sekä etuoikeuden osallistua esimerkiksi Killan järjestämiin ekskursioihin, koulutuksiin ja työelämäinfoihin.

Jäsenyyteen ja jäsenmaksuihin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä taloudenhoitajaan tai puheenjohtajaan.

Jäsenmaksuohjeet

Saaja: Aikuiskasvatuksen Kilta ry
IBAN: FI09 4055 0011 2029 22 (Aktia)
Viitenumero: 31040
Summa: 7 euroa (normaalijäsen), 20 euroa (kannatusjäsen)

Tiedotusta jäsenille

Elo-lista on AKK:n sähköpostilista. Listan kautta välitetään AKK:n tiedotteita (esim. tapahtumat, kokouskutsut). Lisäksi listan kautta saapuu yliopistomaailmaan, (aikuis)kasvatukseen ja -koulutukseen liittyviä viestejä. Elo-listalle voit liittyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen majordomo@helsinki.fi. Kirjoita viestikenttään subscribe elo-lista ja paina lähetä. Otsikko jätetään tyhjäksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s