Kilta 35 Vuosijuhlat

Vuosijuhlat ovat akateeminen perinnejuhla, jossa juhlitaan järjestön ikääntymistä. Vuosijuhlaviikon aikana Kilta järjestää erilaisia tapahtumia ja viikko huipentuu kolmen ruokalajin Vuosijuhlaillalliseen hienossa tilassa. Vuosijuhlat ovat arvokas tilaisuus, joka näkyy pukeutumisessa, ohjelmassa, puheissa ja tansseissa.

Aikuiskasvatuksen Kilta ry järjestää Vuosijuhlat joka viiden vuoden välein. Killan vuosijuhlatiimi on alkanut suunnittelemaan Killan 35-vuotis juhlia, jotka toteutuvat vuoden 2021 lopussa. Tarkoituksena on järjestää fyysinen tapahtuma sen mukaan, toteutuuko Suomen exit-suunnitelma. Jos sinua kiinnostaa järjestää Vuosijuhlia yhdessä vuosijuhlatiimin kanssa, ota yhteyttä sähköpostilla aikuiskasvatuksenkilta[at]gmail.com.

Vuosijuhlat ovat tapahtuma, joka kiinnittää monen opiskelijan huomion. Vuosijuhlamme ovat monipuolisesti näkyvillä Helsingin yliopiston piirissä ja sosiaalisessa mediassamme. Pandemian jälkeen yliopistotapahtumat kiinnostavat monia. Kiinnostaako yritystäsi lähteä sponsoroimaan Kilta 35 Vuosijuhlia? Ota yhteyttä meihin sähköpostilla aikuiskasvatuksenkilta[at]gmail.com.