Psycon

Psycon on vuonna 1953 perustettu henkilöarviointeihin, johtamisen kehittämiseen, valmennuksiin ja rekrytointeihin erikoistunut yritys. Psycon tarjoaa mahdollisuuden oman asiantuntijuuden kehittämiseen osa-aikaisen henkilöarviointiassistentin työn kautta joustavasti eri opintojen vaiheissa oleville opiskelijoille. Psyconilla pääsee työskentelemään moniammatillisessa työyhteisössä ja henkilöarviointiassistentteja meillä on jopa neljältä eri tieteenalalta. Henkilöarviointiassistenttina pääsee toimimaan haastavassa, mutta kehittävässä ympäristössä keskellä monimuotoisia organisaatioita.

Konsulteistamme suurin osa on psykologeja, jonka lisäksi meillä työskentelee myös muiden alojen asiantuntijoita esimerkiksi kehittämis- ja rekrytointikonsultin tehtävissä. Työntekijämme ovat kuvailleet työskentelyä Psyconilla innostavaksi ja opettavaiseksi, jonka lisäksi on nostettu esiin mielenkiintoiset asiakaskohtaamiset ja sydämellinen yhteisö, jossa työtä tehdään. Yhteistyökumppaneitamme ovat esimerkiksi Aalto-yliopisto, Kesko ja Helsingin kaupunki.


Psyconilla tuetaan ammatillista kasvua esimerkiksi ympäri vuoden järjestettävien koulutusten kautta. Meillä työskentelee myös oma tutkimusjohtaja, ja osa työntekijöistämme on tehnyt yhteistyögradun Psyconille. Meillä työskennellään asiantuntevalla ja kehittävällä otteella, jossa keskiössä on ihminen. Tulevaisuudessa haluamme kehittää yhä enemmän ihmisosaamistamme ja kasvaa niin yrityksenä kuin yhteisönä. Emme mene sieltä mistä aita on matalin, vaan laatuajattelua kunnioittaen kehitämme ja sujuvoitamme palveluitamme entistä paremmiksi ja sopivimmiksi aikaan, jossa elämme. Seuraamme aktiivisesti ajankohtaisia työelämän trendejä ja sitä, millä tavoin voimme parhaiten tukea asiakkaitamme.


Assistentit arvioivat ja ohjaavat erilaisiasimulaatiotehtäviä sekä havainnoivat asiakkaita arvioinnin aikana. Lisäksi assistenttitiimimme avustaa konsultteja henkilöarvioinneissa ja vastaa henkilöarviointitapahtuman käytännön toteutuksesta.