Tapahtumat

Kilta järjestää monennäköisiä ja –kokoisia tapahtumia. Osa liittyy kiinteästi aikuiskasvatustieteeseen ja yleisen ja aikuiskasvatustieteen oppiaineeseen, kuten erilaiset yritysvierailut tai sivuainevalintoja selkeyttävä sivuaineilta, mutta osan tapahtumista tarkoitus on puhtaasti edistää opiskelijoiden hyvinvointia, sopeutumista yliopistoyhteisöön, tuottaa iloa arkeen ja luoda verkostoja oppiainerajojen yli. Tällaisia tapahtumia ovat esimerkiksi poikkitieteelliset pippalot, rennot kiltaillat ja liikuntatapahtumat. Lisäksi kilta haluaa toimia vahvana linkkinä työelämään, joten myös alumneille suunnattua toimintaa järjestetään säännöllisesti, usein yhteistyössä Helsingin yliopiston ja ammattiliitto Specian kanssa. Tästä löytyy lisätietoa Kasvisverkoston sivuilta.

Tapahtumista löytyy ajankohtaisia tietoa etusivulta tai sivupalkista Tapahtumat-kategorian alta.  Usein myös tapahtumien eventit löytyvät Facebook-sivuiltamme ja lisäksi Elo-sähköpostilistalla infotaan säännöllisesti tulevista menoista.

Loistavia ideoita? Tule tapahtumatiimiin!

Tapahtumat eivät synny itsestään, vaan niiden takana häärii Killan iloinen ja aktiivinen tapahtumatiimi. Koska järjestäviä käsiä ei ole koskaan liikaa, toivomme, että jokainen edes ujosti tapahtumien ideoinnista tai toteuttamisesta kiinnostunut tulisi käymään tapahtumatiimin kokouksessa; se ei sido mihinkään ja on mahdollista kertoa ideoistaan ja toiveistaan, vaikka ei niitä haluaisi tai ehtisi itse toteuttamaan. Killan vuosittaiset tapahtumakalenterit ovat aina hieman erilaisia, sillä ne rakentuvat juuri sen hetkisten jäsenten kiinnostusten ja toiveiden varaan. Älä siis epäröi kertoa mielipiteitäsi!

Tapahtumatiimiin kuuluminen on täysin vapaaehtoista toimintaa, jossa jokainen voi ottaa vastuuta ja työnsarkaa itselleen juuri sopivan määrän. Voit sitoutua koko syys- tai kevätkaudeksi tai tulla järjestämään vain yhtä tai useampaa yksittäistä tapahtumaa. Tiimissä on rento tekemisen meininki – sen mitä teemme, pyrimme tekemään täysillä, mutta ymmärrämme myös, että elämäntilanteet muuttuvat, eikä ketään pakoteta mihinkään. Kukaan ei myöskään järjestä mitään tapahtumaa täysin yksin (ellei itse ehdottomasti halua), sillä yhdessä tekeminen on hauskempaa! Uudet tapahtumatiimiläiset saavat myös aina neuvoja, tukea ja ”kantapään kautta opittua – älä tee näin”-vinkkejä kokeneemmilta järjestäjiltä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s