Info

Yhteystiedot

Hallituksen sähköposti

aikuiskasvatuksenkilta [at] gmail.com

Puheenjohtaja 2019

kiia.tyni [at] helsinki.fi.

Postiosoite

Aikuiskasvatuksen Kilta ry

Oppimiskeskus Minerva PL 9

00014 Helsingin yliopisto

Yhteistyötä Killan kanssa?

Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita. Yllä oleviin sähköposteihin voi lähettää rohkeasti viestiä mahdollisista yhteistyöideoista! Jos olet alumni, tulemme esimerkiksi mielellämme ekskursiolle työpaikallesi!

Viesti Elo-listalle?

Elo-lista on tarkoitettu Aikuiskasvatuksen Killan toimintaan ja muuhun alaamme liittyvään tiedottamiseen sekä jäsentemme keskinäiseen viestintään. Mikäli haluat tiedottaa sähkopostilistamme välityksellä jostakin asiasta jäsenistöllemme, voit lähettää välityspyynnön elo-lista@helsinki.fi.

 

Palautetta

Jäikö jokin painamaan mieltä toiminnassamme? Kaipaisitko tietyntyyppisiä tapahtumia lisää? Onko sinulla idea, jonka haluaisit meidän kuulevan? Mietityttääkö joku edunvalvonta tai yhdenvertaisuus asia?

Meille voi antaa palautetta klikkaamalla tästä. Palautetta pääsevät lukemaan ainoastaan puheenjohtaja, edunvalvoja ja yhdenvertaisuusvastaava. Palaute käsitellään luottamuksellisesti ja halutessaan sen voi jättää täysin anonyymina.

 

 

Tietosuojapolitiikka

Täältä pääset lukemaan Aikuiskasvatuksen Killan tietosuojapolitiikkaa käsittelevä dokumenttia, jossa läpikäydään henkilötietojen käsittelyn periaatteita yhdistyksessä. Siinä tuodaan ilmi se, millä käytännöillä yhdistys käsittelee tietoja ja miten se huolehtii hallussaan olevasta tiedosta. Siinä myös listataan kaikki yhdistyksen hallussa olevat henkilötietorekisterit.

Aikuiskasvatuksen Killalla on neljä henkilötietoja sisältävää rekisteriä, joista jäsenrekisteri on pysyvä ja sitä päivitetään aktiivisesti. Muut rekistereistä tyhjennetään, kun niitä ei enään tarvita. Kilta päivittää vuoden 2018 aikana sen viralliset rekisteriselosteet nettisivuilleen. Oheisia selosteita ovat:

Jäsenrekisteriseloste

Tapahtumarekisteriseloste

Opintomatkaryhmän tietosuojaseloste

AKK-valmennus tietosuojaseloste

Yksittäisillä henkilöillä on oikeus tiedustella, mitä tietoja yhdistys hänestä omaa, viestimällä sähköpostitse Killan tietosuojarekisterivastaavalle ja taloudenhoitajalle Sofia Sahinille osoitteeseen sofia.sahin(a)helsinki.fi . Tiedustelupyyntöön vastataan kuukauden sisällä.
Ohessa linkki Helsingin Yliopiston Ylioppilaskunnan GDPR tiedotteisiin: https://hyy.helsinki.fi/fi/gdpr