Yhteystiedot

Hallituksen sähköposti
aikuiskasvatuksenkilta [at] gmail.com

Puheenjohtaja 2023
meri.manninen [at] helsinki.fi

Postiosoite
Aikuiskasvatuksen Kilta ry
Oppimiskeskus Minerva PL 9
00014 Helsingin yliopisto

Yhteistyötä Killan kanssa?
Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita. Yllä oleviin sähköposteihin voi lähettää rohkeasti viestiä mahdollisista yhteistyöideoista! Jos olet alumni, tulemme esimerkiksi mielellämme ekskursiolle työpaikallesi!

Viesti Elo-listalle?
Elo-lista on tarkoitettu Aikuiskasvatuksen Killan toimintaan ja muuhun alaamme liittyvään tiedottamiseen sekä jäsentemme keskinäiseen viestintään. Mikäli haluat tiedottaa sähkopostilistamme välityksellä jostakin asiasta jäsenistöllemme, voit lähettää välityspyynnön elo-lista@helsinki.fi.

Info

Palaute

Onko sinulla idea, jonka haluaisit meidän kuulevan? Kaipaisitko tietyntyyppisiä tapahtumia lisää, vai jäikö jokin painamaan mieltä toiminnassamme? Olipa mielessäsi rakentavia risuja tai ruusuja toimintaamme liittyen, voit kertoa siitä meille.

Meille voi antaa palautetta palautelomakkeemme kautta. Voit kirjoittaa palautteen joko anonyymina tai kertoa yhteystietosi, mikäli haluat meidän ottavan sinuun yhteyttä asiaan liittyen.

Mikäli sinulla on jokin edunvalvontaan tai yhdenvertaisuustoimintaan liittyvä kysymys tai esille tuotava asia, voit ottaa yhteyttä suoraan kyseisiin vastuuhenkilöihin. Lisätietoa ja yhteystiedot löytyvät Edunvalvonta ja yhdenvertaisuus -sivulta.

Tietosuojapolitiikka

Aikuiskasvatuksen Killan tietosuojapolitiikkaa käsittelevässä dokumentissa läpikäydään henkilötietojen käsittelyn periaatteita yhdistyksessä. Siinä tuodaan ilmi se, millä käytännöillä yhdistys käsittelee tietoja ja miten se huolehtii hallussaan olevasta tiedosta. Siinä myös listataan kaikki yhdistyksen hallussa olevat henkilötietorekisterit. Kyseisen dokumentin pääset lukemaan tästä.

Aikuiskasvatuksen Killalla on kaksi henkilötietoja sisältävää rekisteriä, joista jäsenrekisteri on pysyvä ja sitä päivitetään aktiivisesti. Muut rekistereistä tyhjennetään, kun niitä ei enään tarvita. Kilta päivittää sen viralliset rekisteriselosteet nettisivuilleen. Oheisia selosteita ovat:

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste 2023
Tapahtumarekisterin tietosuojaseloste 2023

Yksittäisillä henkilöillä on oikeus tiedustella, mitä tietoja yhdistys hänestä omaa, viestimällä sähköpostitse Killan tietosuojarekisterivastaavalle ja taloudenhoitajalle Elisa Granholmille osoitteeseen elisa.granholm [at] helsinki.fi. Tiedustelupyyntöön vastataan kuukauden sisällä.


%d bloggaajaa tykkää tästä: