Työelämä

Kasvisidentiteetti?
Aikuiskasvatuksen Killan tärkeimpiä tehtäviä on luoda yhteyksiä opintojen ja työelämän välille ja siten helpottaa mahdollista ”mitä minusta tulee isona”-tuskaa. Killan tarkoituksena on esitellä opiskelijoille mahdollisia työnantajia sekä auttaa heitä valmistautumaan työelämään. Opiskelun ja työelämän välistä vuorovaikutusta sekä opiskelijoiden ja työelämätoimijoiden verkostoitumista Kilta pyrkii edistämään erilaisilla ekskursioilla ja työelämätapahtumilla.
Tietoa ajankohtaisista työelämätapahtumista löydät etusivulta tai sivupalkista Tapahtumat-kategorian alta. Aikuiskasvatuksen Killan löytää muiden somekanavien lisäksi myös LinkedInistä.
 alumnisauna2
Vuoden aikuiskouluttaja
Kilta valitsee vuosittain aikuiskasvatustieteen kentällä ansioituneesti toimivan henkilön, Vuoden aikuiskouluttajan. Valinta tapahtuu syksyisin, jolloin tiedottaja informoi sekä valintaprosessista että -kriteereistä. Jokainen voi ehdottaa mielestään sopivaa henkilöä.
Vuonna 2014 Vuoden aikuiskouluttajaksi valittiin draama- ja työyhteisökouluttaja, työpaikkaohjaaja ja asiakaspalvelukouluttaja Elina Rainio. Valintaperusteluissaan kiinnitettiin huomiota Rainion pitkään ja monipuoliseen uraan osallistavien ja voimaannuttavien opetusmenetelmien parissa. Hän on mm. toiminut opettajana ammattikorkeakouluissa, aikuiskoulutuskeskuksissa sekä peruskoulussa maahanmuuttajaoppilaiden parissa sekä vetänyt eläytyvää muistelutyötä vanhusten parissa. Tällä hetkellä Rainio toimii Espoossa Omnian aikuisopistossa kouluttajana, ja on tunnettu erityisesti vuorovaikutuskouluttajana ja työyhteisöpedagogina, joka jaksaa aina kannustaa muita.
Vuoden aikuiskouluttaja on valittu jo vuodesta 1993 lähtien, viimeisimpien vuosien valitut ovat seuraavat:
Vuosi 2013
Vuosi 2012 Anneli Kajanto
Vuosi 2011 Kristiina Brunila, HY
Vuosi 2010 Harri Westermarck, HY

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s