Kasvis työelämässä

 
Aikuiskasvatuksen Killan yksi tärkeimpiä tehtäviä on kehittää kasvatustieteilijän identiteettiä ja tutustuttaa jäsenensä kasvatustieteilijöiden monipuoliseen työelämäkenttään. Killan tarkoituksena on saattaa jäsenensä ja mahdolliset työnantajat yhteen, tarjota verkostoitumismahdollisuuksia sekä edistää työnhaku- ja työelämätaitoja. Kilta on järjestäny viimeisimpinä vuosina muun muassa ekskursioita Ellun Kanoille, Faros & Comille ja Accontour HR4:lle, LinkedIn-webinaareja sekä vuosittaisen Työelämäkuukauden.
 
Kasvatustieteet tarjoavat monia suuntia, joihin työelämässä voi mennä. Usein sivuaineella voi suunnata työllistymistä tiettyjen aiheiden pariin. Kasvatustieteilijät toimivat niin julkisella, yksityisellä kuin kolmannella sektorilla, sekä työllistyvät myös ulkomaille. Kasvatustieteilijät sijoittuvat muun muassa opetuksen ja kasvatuksen pariin, suunnittelu-, kehitys-, ja hallintotehtäviin sekä johto- ja esihenkilötehtäviin. Työnimikkeitä on muun muassa koulutussuunnittelija, kehittämispäällikkö, human resources manager ja tutkija. Tutustu lisää kasvatustieteilijöiden työelämään Specian oppaasta ja Töissä.fi:n tilastoihin tästä.
 
Killan hallituksessa toimii työelämätiimi, joka järjestää työelämään liittyviä tapahtumia ja iltamia. Voit ehdottaa työelämätiimille esimerkiksi työpaikkaasi ekskursiokohteeksi tai toivoa lisää kasvatustieteilijän identiteetti-iltamia ottamalla yhteyttä aikuiskasvatuksenkilta@gmail.com.
 
 
Aikuiskasvatuksen Killan löytää muiden somekanavien lisäksi myös LinkedInistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s